Lichaamsbehandelingen (IPL)

IPL behandelingen

salon-iplIPL is de afkorting voor Intense Pulse Light. Het is een sterke lichtbundel met een specifieke golflengte. De energie van deze lichtbundel wordt opgenomen door het pigment van het haar of de huid. Afhankelijk van de golflengte heeft de IPL specifieke werking en toepassingen. De IPL behandeling is niet pijnlijk. U voelt wel kleine tikjes op de huid, maar dat wordt vrijwel nooit als pijn ervaren.

Het resultaat
Bij IPL behandelingen worden geen kunstmatige stoffen in de huid gebracht maar de energie van het IPL flitslicht doet zijn werking in de huid. De huid herstelt en verbetert zichzelf met langdurig resultaat. Dit proces gebeurt gelijkmatig en begint meteen na de eerste behandeling. Afhankelijk van de geklozen behandeling,  zijn er meerdere sessies nodig met tussenpozen van enkele weken.

Welke zijn de IPL behandelingen

 • Haarverwijdering met IPL
  Bij vrouwen betreft het vaak ongewenste haargroei in het gezicht, oksels, bikinilijn, armen en benen.  Bij mannen betreft het vaak ongewenste haargroei op rug, schouders, borst en buik.
  IPL flitslicht is een sterke lichtbundel. De haren worden een fractie van een seconde blootgesteld aan het flitslicht. De energie van het licht vernietigd de haarzakjes waardoor er geen nieuwe haren meer kunnen groeien. Na enkele behandelingen zijn de haren definitief verdwenen.
 • Couperose behandeling
  Couperose zijn kleine bloedvaatjes die door de huid heen schemeren. Hierdoor is de huid rood en bij temperatuurwisselingen, zonnebaden of gebruik van alcohol wordt de roodheid zelfs erger. De energie van de IPL lamp brandt deze bloedvaatjes dicht waardoor de roodheid in de huid verdwijnt.
 • Pigment behandeling
  Pigment vlekken , kunnen zeer ontsierend zijn. Met name wanneer deze in het gelaat voorkomen. De zeer gerichte behandeling met IPL pakt de donkere pigmentvlekken aan en maakt deze enkele tinten lichter.
 • Acné behandeling
  Met IPL wordt actieve acné succesvol behandeld. De behandeling remt ontstekingen waardoor een aanzienlijke verbetering van de huid tot stand komt.  De aanwezige actieve acné verdwijnt en het ontstaan van nieuwe ontstekingen wordt tot een minimum beperkt. Een tijdige behandeling van de acné met IPL voorkomt ontsierende littekenvorming.

Prijslijst*

 Gelaat

Behandelingen Tijd Prijs €
Bovenlip 25,00
Kin 25,00
Bovenlip/Kin  40,00
Hals 30,00
Nek 30,00
Wangen 25,00

 Lichaam

Behandelingen Tijd Prijs €
Schouders 40,00
Rug 90,00
Schouders/Rug 100,00

Borst 50,00
Buik 90,00
Borst/Buik 100,00

Oksels 40,00
Bovenarmen 50,00
Onderarmen 40,00
Hele armen 80,00

Billen 45,00
Bikinilijn 40,00

Bovenbenen 80,00
Onderbenen 60,00
Achterkant bovenbenen 50,00
Hele benen 125,00

* Prijzen zijn per behandeling